Esteu aquí

Salutació

Estimat/ada veí/veïna de Beneixida;

Tinc l’enorme privilegi d’adreçar-me a vosaltres per presentar la pàgina web de l’ajuntament de Beneixida, com a forma de donar a conéixer el nostre municipi, dins i fora del nostre terme.

Més que una ferramenta de divulgació turistica volem que siga una font d’informació i consulta, com a ferramenta de gestió de tràmits municipals, al temps que un espai de participació ciutadana; CONSULTA DE NOTICIES, HISTÒRIA, CURSOS DE FORMACIÓ I RECREACIÓ, I PUNT DE TROBADA PER A LA NOSTRA GENT QUE NO ESTA SEMPRE AL POBLE,seran el nostre eix, amb eixe motiu, millorarem i actualitzarem constantment el nostre espai web.

També, partir de la pàgina web volem donar a conéixer Beneixida, com un municipi jove, dinàmic i en constant procés de transformació i és per això que en les següents pàgines trobareu informació del seu passat històric, del seu present i dels projectes en els quals treballarem per tu.

A la base existix la idea d’un portal obert a tots els suggeriments i aportacions de millora que vullgueu fer-nos arribar no només en la tasca de la pàgina web, sinò també en la tasca del govern en la que estem compromesos.

Eva Roig Tortosa